Hospital UiTM Puncak Alam

Salam, hi (bakal) ibu sekalian. Saya ingin bertanya mengenai prosedur bersalin di Hospital UiTM Puncak Alam yang baru bukak tu. Ada sesiapa yang sudah ada pengalaman bersalin kat sana? Berapa kos dan mcm mna nak daftar sana ya? Terima kasihh #HUiTM #hospitaluitmpuncakalam

3 Balas

caj yg dikenakan...utk bersalin sini rasanya kne buat booking checkup dlu..

2y ago

ini caj private wing di hospital uitm sungai buloh. setahu saya puncak alam berbeza sebab dia ada awam dan swasta.