sakit dada #week9day6

Salam, hi, apa ya perlu buat.. Dada rasa sakit sgt.. Nak termuntah, n batuk2.. Perut bergelora.. Sy dah makan, tp masih xsedap perut n dada... Sy rasa, mcm tgh berlaku asid refluks.. Mcm mana ya nak handle.. Adoi, anak dh lah tgh demam.. Mencabar... Huhu

1 Balas

Kirenye rasanya banyak angin dlm badan kan? Lepas angin tu keluar baru rasa lega. Cuba minum susu atau air kosong nk bg kentut. Dulu saya lepas muntah barula lega..