keluar darah

maaf bertnye..normal k kluar darah lepas bersama suami...preggy 25 minggu..

4 Balas

Sy haritu 23w lepas bersama suami 3 hari lepas mcm tu keluaq spotting terus p hspital then doc check semua kemungkinan luka pangkal rahim sbb rahim kita sensitif & lembut doc kata .. kdg kita bersama suami kuat sngt 😅🤭 kena dk smlm kt wad utk doc pantau takut keluaq darah g alhamdulilah smpai skrg tak keluaq dah spotting tu now dh 31w . Jng terlalu kerap bersama & nk bersama bleh just slow2 jaa

3y ago

Hehe takpaa dlm ni semuaa ibu2 dahh takyah segan 😁 atleast share kita bleh tau apa yg kita tatau kan hehe

kalau keluar darah tuu kena refer doc sis sebab bahaya.Moga dipermudahkan ye..

3y ago

alhamdulillah.moga dipermudahkan

Sila berjumpa dengan doktor segera

xnormal ya

3y ago

ye k risau plak..tp lpas tu okey jea..bby mcm gerak..cmne yea..kena check doc?