Anak cirit birit

Salam. Anak sy baru 8 bulan. Ade tips x nk hentikan cirit? Mkn ok. Die active. Cuma masih cirit. Huhu

2 Balas

Sama mcm ank saya skrg... Bwk jumpa dr, dr kata xde msalah sbb dia active dan dr hanya bg air garam... Tp ank saya masih cirit birit

1y ago

ade dr mencadangkan amik hidrasec. bagus untuk stopkan bayi cirit. tp kena beli di farmasi.

kalau cirit birit msih berlanjutan better puan bw ank ke klnik tuk dptkn rawatan..mg ank puan cpt sembuh..aamiin