Gigit puting badan

Salam . Anak sy 5 bulan suka gigit puting badan semasa menyusu. Kadang ditarik2 nya puting tu . Nasib belum tumbuh gigi lagi. Tp mcm mana klu dah tumbuh gigi nanti akn dtg ? Mcm mana nk tegur bayi yg tak tau ape2 lg .

7 Balas

saya dh msuk 33w preggy tp saya plan nk direct bf baby smpi 5 bulan je,pas tu nk ajar guna botol susu pula,takpelah penat nk pump tp sy seriau tgok kak ipar semua luka2 puting,susu dh mix dgn darah,