Ceaser Or Normal

Salam semua saya nak tanya bolh x klu dah ceaser 2 kali tp yg ke-3 normal

1 Balas

Saya bersalin secara csection untuk ketiga-tiga baby. Sebenarnya boleh jika diluar negara sebab ada prosedur yang mommy kena follow which complicated. Tetapi jika bersalin disini ianya mustahil. Dan mommy mungkin akan diminta pertimbangkan selepas bersalin (elective cesarean) yang ketiga ni nak buat proses pemandulan (BTL) atau merancang.