Tanda Hendak Bersalin

Salam... Ada x yg sma due date gn saya 9.12 skrang dh 36week..sjak msuk 36week ni bdn saya tba2 rsa x lrt.. Loya.. Adakah itu tanda2 bslin hmpir dekat.. Sb msa anak sulung saya xda rsa tnda mcm ney sebab kena induce.. Saya x mrasa skit normal atau pun trun tnda..org tua2 bg petua klw bgkak kaki dh surut tu tnda nya dh hmpir bslin.. Btl ke..

2 Balas

sy 13hb . mggu ni 36week jugak . takut² juga ni . sbb pertama pun induce . smlm asek contraction je dlm beberapa kali dlm masa 1jam . lepas tukar posisi tidur, baru hilang . seram gila

Sy pn mgu ni 36 weeks..doa2kn la semoga baby kuar ckp minggunya..semoga dipermudahkan bersalin mommy2 smua..