26week

Salam... Ada x ibu2 pregnent yg pernah kena bally paslly (sebelah muka xfungsi mcm strok)saya baru kena 2hari ni.. Tapi pakar kata xde apa yg seruis.. Sbb deria semua ok... Ada xpengalaman ibu2..

1 Balas

Sy pernah kena tp bukan time pregnant, dlu bujang².dah lebih 4tahun, tp sy x ikut treatment, cuma mkn ubat mula² tu shj smpi surut bengkak.muka masih senget sblh walaupun x ketara sgt.klu ikut treatment btl² rasanya boleh sembuh muka senget tu.