Jauh beza lmp & edd

Salam, ada x ibu2.. disini yang berbeza lmp dengan due date yang doctor tulis.. kalau ikut lmp baby sepatutnya 12 weeks.. tetapi ikut scan bby baru 8 weeks.. tlg doakan baby saya membesar dengan sihat, kuat & ckup sifatNya.. Amen 🙏 #firstbaby #regularperiod

3 Balas

sya brbeza sbulan..tp alhamdulillah normal dr cuma kta trikh sbur sya x normal..sbb last period 19/10 bila check bulan 11 still ngtif n then check balik pda bulan 12 trus positif n g checkup bulan 1 bru sbulan

2y ago

So mcm mn sis ? Dah scan ?