Ngilu belah kiri & rasa mcm nak buang air

Salam ada tak ssiapa yg awal kehamilan ada rasa tak selesa kat pinggang mcm nk buang air tp tk buang pun,perut tak memulas tapi bahagian ari2 ada ngilu2,saya tgh tunggu delay period..#seriusnanya #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

untuk awal kehamilan normal rasa cramp mild ala2 mcm nak period coz rahim kita dlm proses mengembang. if kata betoi prgnt just pantau je. so kalo kata keluar drah ke apa boleh buat cek up. tapi rasa sakit cramp tu x semua la akn jadi, ada orang biasa je ada orang akn skit camtu. boleh join grup wasap mommy & ttc kalo nak tanya ppe kat situ juga ok 😊 https://chat.whatsapp.com/FE0BfvTN0XwHUIoxjsFqJe

1y ago

Ok tq puan