Scan baby tenggelam timbul

Salam, ada tak siapa yang ada pengalaman scan baby awal2 1st trimester tenggelam timbul2 bila scan? Saya risau, haritu scan 6 week dah nampak jantung dengan janin, lepas 3 weeks tu last week saya scan semula, waktu scan tak nampak baby.. baby macam tenggelam timbul macam tu.. Bila scan ada nampak jantung, cuma doc tak dengar je sebab kecik lagi.. Gambar bawah ialah last week scan.. Dan harini pulak saya scan lagi lepas seminggu, sama saja tenggelam timbul baby.. doc takut janin tak membesar ikut weeks, dr suruh saya tunggu 2 minggu utk scan semula.. tadi pulak scan macam lagi teruk lak nampaknya berbanding lepas, tak dapat nak ukur baby berapa weeks.. Yang ni second pregnancy saya, first saya miscarriage awal bulan 4/21. Saya sangat risau, doakan saya ada rezeki baby kali ini 😭 #advicepls #1stimemom #pleasehelp #firstbaby

Scan baby tenggelam timbul
1 Balas

Kalau nak lagi nampak, better scan ikut bawah. In shaa Allah ada rezeki utk puan ye ❤️

2y ago

Aamiinn 🥰