Scan 6w5d Nampak Kantung Je 🥹

Ada tak ibu ibu yang ada pengalaman macam ni? Normal ke ibu ibu 🥹 nerves nak tunggu 2mggu lagi untuk repeat scan..

Scan 6w5d Nampak Kantung Je 🥹
5 Balas

saya 5w 6days, nampak kantung je juga. dr kata lagi 2 minggu boleh datang check balik. kita tunggu 8 weeks above ya. insyaallah normal je dr kata 🫶

Sy scan 5wekks 5day baru ni alhamdulilah jelas kantung nye next 8week akk boleh chek repet balik k

Sama la. scan masa 6w. hanya nmpk kantung. repeat scan lagi 2minggu

12mo ago

Nak tunggu tu punya la rasa mcm lama smcm. Tido pun tak lena 😂 Semoga dipermudahkan urusan kita sis aamiin 🤲🏻

Normal. Nak nampak janin dengan heartbeat baby, 8 weeks and above.

12mo ago

Excited ank ptama ya 💕 sy dlu pun mcm tu, dh msuk anak no 3 nk msuk 3 bln (12w) baru g scan buat buku pink 😘

InsyaAllah nanti nampak baby pulak