Tiada nafsu

Salam, ada tak mommies dekat sini yang takda nafsu sex lepas beranak? Saya lepas beranak terus takda nafsu untuk bersama. Sampai sekarang masih belum keluar period. Anak saya dah 1tahun 4bulan. Masih menyusu. Normal ke? Atau saya kena jumpa doc? #pleasehelp #1stimemom

1 Balas

ramai ibu mngalami keadaan serupa. biasanya kerana kepenatan fizikal menguruskan anak kecil. ibu yg bekerja lg la penat mental dan fizikal. kdgkala sbb hormon x stabil jg. try mkn suplemen primrose oil utk betulkan hormon. vitamin b kompleks pn boleh beri booster tenaga utk mama.