Baby 8 bulan tak pusing ke bawah

Salam ada tak ibu2 dalam ni kandungan dah 8 bulan tapi baby x pusing ke bawah lagi , dr bagi tempoh 2 minggu kalau x pusing lagi terus refer ke pakar .ada tips tak nak bagi pusing , hari tu dh pusing skrg ni dia kepala ke atas semula , dengar dari pengalaman org kalau dr pakar dah pusingkan selalunya tak berjaya

2 Balas

saya ada pengalaman anak ke 3 jumpa pakar pusingkan Alhamdulillah berjaya pusing baby lahir normal. sebelum tu da cuba mcm² cara baby tak pusing juga.

12mo ago

ya bersalin 39week

sujud lama2 tiap Kali lepas solat fardhu