Sakit Ari-Ari Belah Kanan

Salam.. ada sesiapa tahu tak macam mana nak kurangkan sakit ari-ari selepas berjalan. Sbb kalau berjalan banyak, sampai x boleh jalan dibuatnya.. bila nak melangkah tu sampai terhencut2 jugak lah.. ada sesiapa sakit cm sy tak masa mengandung?

2 Balas

Sama la sis. Perit sgt rasanya bila sakit tu dtg. Saya tk buat ape2 pun utk hilangkan sakit, nnti dia kurang sndiri

Allah... sakit kan? Sy dr mula sampai beranak.

4y ago

Aah. Kkdg tu sakit sangat. Kkdg cm hilang kejap tp datang balik. Sabar jela kan.