Bau miss v lepas bersalin

Salam hi . Ada ke yg sma dgn sy ? Sy e-czer bln 12 thun lepas kira dh hbis pantang la cuma sy agak trganggu dgn bau miss v. Ada sikit bau yg xsedap . Hmm sebelum pregnant xda pulak bau pelik² ni. Ada tips tak ? And sy menolak ya penggunaan feminin wash sbb bg sy karut. Sorry ya kpada pengguna tegar 😅

1 Balas

Same heree🙋🏻‍♀️It takes me around 3 months after giving birth. What I did, just jaga makan. Cut sugar intake, makan yogurt, minum air secukupnya, pakai cotton panty, tak pakai pantyliner, setiap kali buang air besar/kecil lap kering.