Miss V Berbau

Nak tanya ibu2 dekat sini ada ke masa pregnant ni miss v tiba2 ada keluarkan bau? Saya 18w pregnant. Saya tak tahu bau apa tapi suami yang tegur selepas bersama dia kata bau busuk (malu sangat time ni 😭) sebab saya tak pernah ada keluar lendir atau cecair yg ada bau walaupun byk atau sikit. Tapi bila kata ada bau ni apa punca dia ya? Ada tips ke nak elakkan bau2 kurang best dkt miss v kita? #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

basuh dgn air garam suam. kalau ade sireh ramas kan dlm air buat cuci.