Keputihan Bukan GBS

Salam. Ada ke mommy yang ada keputihan hampir setiap hari sampai bersalin tapi bukan GBS?

1 Balas

saya ada keputihan. stiap kali buang air kecil mesti keluar keputihan. normal je time pregnant banyak keputihan. asalkan bukan warna pelik mcm hijau, berbau & gatal. mcm saya haritu keluar jugak discharge mcm nk kuning sikit & pekat. terus pergi swab dkt swasta. alhamdulillah takde apa pun

1y ago

aah saya masa keluar yg kuning pekat tu bukan time kencing jugak. tu yang terus swab lepastu takda dah. kalau ada lagi rasanya boleh la kot try swab lagi esp if gatal2