Dukung baby adik

Salah ke saye dukung baby dari tangan suami adik? Suami kate common sense I tak patut buat begitu. Saye tak faham. Die kate laki lain happy I dukung anak die

2 Balas

Mungkin suami nak awak jaga batas dengan adik ipar? Sebab kalau kita nak amik alih baby dari orang lain kan ada kemungkinan akan bersentuhan tangan, suami awak mungkin tak berapa berkenan macam tu, atau mungkin dia cemburu pada masa yang sama 🤷🏻‍♀️

suami nk awak jaga batas.. waktu nk ambil baby dari dukungan tu kan ada kemungkinan juga untuk tersentuh walaupun sdkit..

2y ago

alasan die bukan sebab tersentuh. tapi sebab laki lain happy I care baby die. baby adik saye mcam mane I boleh tak care? i hanye dapat dukung kali ke2