Berdukungg

Salah ke kalau baby asyik didukung je ? Baby saya tido bawah, atas tilam.. tak pkai buai, jadi bila dia meragam saya akn dukung untk tenangkn dia, bagi ayunan pada dia, saya xnk msukkn buaian.. salah ke ? Saya pnt emosi, mak saya bising2 sbb saya dukung baby.. jujur ckp, prgi rumah mentua saya, mentua saya tak png bising2, tapi mak saya.. xhbs2 bising, xhbs2 surh masuk buai.. saya salahhh lagi ke ?

1 Balas

xsalah xmasuk dlm buai. sbb bby nk ayunan, bukan buai fizikal tu. tapi mcm sy yg nk kena urus toddler, nk buat kerja rumah..sometimes sy letak dlm buai..bg ayun sekejap then stop. bby pun alhamdulillah takde meragam. mlm still tidur ats tilam mcm biasa.

3mo ago

saya dukung bby bukan stiap masa, kdg2 bila dia meragam, itu pun xlma sampai brjam2.. salah ke saya jga anak saya ? sbb saya dukung tapi xpkai buaian? mak saya dari anak saya baru lhir smpai skrg xhbs2 surh masuk buaian, sdgkn anak saya tu elok je tido bawah, mak saya kalau boleh xnk ada suara bby mngis lgsggg