Hrni genap 28w

Sakitnya kt tundun ni .. setiap kali nk bgn , td p scan Dr bgtau uri agk bawah, Sb uri bwh ka tundun ni sakit 😔mcmn nk naik kan uri? Ada tip ka? Atau uri akan naik sendiri nti ? Tlg korg sedapkan hati ni jap 😔

2 Balas

Orng tua kata jngn bnykkn berjalan , kene bnykkn baring , kene balance la 2” tu , insyallah uri akn naik

7mo ago

btl ka 😢 klu psl bnyk bejalan sy igt ada btl jgk ,Sb kdg bejalan teman ank p taman bagai ... Allah tq ya sis igtkan

normal sakit dkt situ. sy dari 25w sakit kt situ. klu pp type 1 blh naik lg.

7mo ago

btl ka ok sis tq bg kata positif