Hi semua, ada x mummy disini yg hamil 16 minggu ke atas sakit tulang belakang sampai x boleh bangun?

Sakit tulang belakang

1 Balas

Adasama sis kita ,i cadangkan you buat senaman ringan duduk macam merangkak then lentikkan badan lepastu back to normal inshaAllah ok

4w ago

Thank you sis 😊, i dah jumpa doktor semalam. Doktor ckp baby semakin membesar sbb tu i rasa mcm tu & ada bg Paracetamol. Lepas makan Paracetamol tu lepas bgn tido baru rasa lega sikit 😊