Boleh ka mkn panadol wktu preggy? 9w

Sakit sgt kepala.. dok nyut² ja huhu

7 Balas

Panadol paling safe untuk preggy mom. Ubat lain perlu ada nasihat doc. Sy baru makan panadol smlm, doc kat klinik bagi n kata panadol safe utk preggy

1y ago

terima kasih awak sudi jwb ☺️

better tny Dr dlu. Macam hari tu sy Tanya Dr kata boleh makan Panadol. yang tk boleh ubat batuk yg mengantuk. Dia bagi kesan dekat baby

1y ago

oh yaka.. tqq bgtau psl ubt batuk tu. bru tau xleh mkn ☺️

Paracetamol ubat paling selamat utk ibu mengandung, nak ubat lain2 kene jumpa doktor

1y ago

baikk.. terima kasihh sis utk nasihat ☺️

ubat time pregnant sebaiknya dapatkan nasihat daripada Dr. jgn ambik mcm tu je

1y ago

betul. ubat batuk pun sama. kena jumpa Dr dulu. nanti dia bagi yg sesuai utk ibu mengandung

Sebaiknya pergi klinik . Tanya dgn dokter

1y ago

Bgus . Apa2 masalah terus je tanya dokter . Jgn tanya org . Sebb bdn awak dgn bdn org lain2 . Ada org boleh telan mcm2 . Tapi badan kita boleh terima . Semoga cepat sihat

semoga cepat sembuh

Boleh

1y ago

terima kasihh bgtau ☺️