cucuk kncing gigi

sakit sbelah tangan smpai kebahu...korang pulak rasa cmne?

5 Balas

memang lenguh...sy sampai demam...😅 2 3 hari jugak xleh guna sgt tgn kanan...skali lg kene cucuk lg 2 minggu...

5y ago

sy lg sbulan..kna lg skali

Sama . Almost 1w nak hlg rsa sakit dan kebas tu. Nak tido pun ssh😭

5y ago

Sya bln ni. Huhu hopefully pas 2nd dos ni cukup da. Sbb kalau tgk dr buku ada tambahan dos lg kan

sama sis 😬

sya buat kt private so ccuk kat bontot . nak tido mmg payah 😭

5y ago

haha yupp . dekat seminggu jugk lh

2hari mcm tu lenguh tangan . Nak bring bhgian kena cucuk tu mmg sakit.

5y ago

time tdo trtindih tngan yg ccuk tu pehh kemainkebas