Pendarahan kandungan 5minggu 2 hari

Sakit sangat perut ni ? Ni tanda tanda nk gugur ke? 😭😭😭

Pendarahan kandungan 5minggu 2 hari
5 Balas

Sis, better g check kat clinic sbb masih awal pregnancy lagi kan. Mcm sy dulu masa 1st pregnancy, tetiba sakit mcm senggugut then turun darah kehitaman. Sampai klinik Dr ckp kandungan sy dah gugur 😢

6mo ago

Sis macam mana ya sekarang ? Saya tengah alami

pengalaman saya, isteri mcm ni sebelum ni. pergi check heartbeat xda dan kena operate esoknya. better p check terus, semoga Selamat hendaknya.

Bykkan rehat sis.. klu risau sgt, better pegi tanya di klinik. Sbb pendarahan mcm ni, biasanya x normal.

sabar ya sis..moga smuanya baik2 sahaja dan dpmudahkan..

jumpa doktor sis. moga Allah jaga