Hi mommies

#pleasehelp #firstbaby #firstmom #ingintahu Saya sekarang baru masuk week 26, ada tak mommies yg rasa sakit pinggang dan kawasan vagina sakit belakang, nk jln nk beralih masa tdo memang skt sgt dekat pinggang? Normal ke rasa skit pinggang ni?

2 Balas

sama la sis jd serba xkena..mngiring salah lentang lg la salah😂😂 baby pn aktif sgt lg2 time malam...mata dh pejam tp baby dk buat zumba lg haha

normal sis masa ank 1st sy rasa mcm tu juga skarang ank k2 ni baru 24w dah start sakit² pinggang tp perasan diri ni kecik jer tp bila tmbang dah 80kg 🤭

2y ago

Cuma skrg tido alas bantal2 banyak2 bila time nk bangun rasa x happy😅