Hi saya masuk minggu ke 19. Pinggang punggung semua sakit. Takboleh tidor. Adakah normal?

Sakit pinggang

2 Balas

Ya awak mengalami pelvis pain. Ya its normal. Bayi awak tgh membesar So its Pushing on your pelvis( tulang punggung) awak. Nanti bila bayi awak membesar sikit, ia akan mula bergerak dan membesar di atas ( ke kawasan perut). Inilah apa yang doc saya explain sbb saya sakit sampai menangis di tengah malam. Saya baru week 15

2y ago

😍😍

saya pun rasa nyilu dan sakit kat tulang punggung 😥perut takdelah besar lagi tapi dah sakit2 adoii