Ni tanda nak bersalin ke?

Sakit pinggang sangat2 macam senggugut. Luar biasa sakit kali ni. Perut sakit memulas. Malam tadi asyik buang air besar n masih rasa sakit perut nak buang air besar. Tulang pelvik memang sakit nak bergerak. Tu tanda2 ke? Baru 31 minggu. First mom.

2 Balas

hai mommy. memang awal lagi ni. kemungkinan braxton hicks tp untuk kepastian mommy check ke klinik ye sbb baby dlm rahim ni kita tak tau apa apa jadi. tanda tanda yg mommy sebut tu mmg kind of tanda org nak bersalin jugak sebenarnya

So mami mcm mana Skrg? Ok tak? Saya Tgh Alami Skrg ni. Berjln 5 tapak da Sakit sgt. Saya 32w