Assalammulaikum. Hi ibu. Nak tanya. Kalau ada sakit pinggang apa ubat sesuai untuk kita yang hamil?

Sakit pinggang pulak buat tak seleasa. Macam mana nak buat ye? Ada ubat yang selamat? Atau boleh ke pakai penampal koyok sakit pinggang tuh? Share tips yeee. Terimakasih

2 Balas

Refer doctor. Ade dngar ubat pwnampal koyok2 tu tak elok sbab ubat tu akan meresap dlam badan kite nnt xelok untuk baby. Tp makin baby besar mmg akan sakit sana sini. Saya pun skrng ni sakit pinggang la sakit celah kangkang la tp hadap je la huhu.

apa2 refer doktor dlu