Brixton hicks

hi mummies yg due bulan 7 dh ad ke yg mula sakit pinggang ke, saya slalu sakit pinggang time baring mcm tertarik urat pinggang, kaki pn slalu sakit² , normal ke atau ni tnda tnda nk bersalin sblm due, hmmm saya first time mum nerves sgt

10 Balas

Sama la. Saya due 22/7. Skrg mmg kerap rasa camtu. First time mom jugak . Last week check up ada tanya doc, dia ckp thats normal sbb baby makin besar dan Start dh menekan . Sbb tu kita rasa sakit dan x selesa . Bertabah lah ye Mommy semua . Ni kalau penat or byk jalan lagi rasa perit .

kalau sy setiapkali mengiring je selangkangan sakit yakmattt.. tu jelah yg sakit yg lain alhamdulillah xde kecuali klau penat sgt barulah pinggang sy sakit

Same..tp kt bhgian pinggul/hip..time nk pusing dr kiri ke kanan tu xboleh lgsung nk angkat hip...Perut sy pulak mcm cramp..bby gerak byk..

normal sis,sakit pinggang tu sbb baby dh membesar .. baring klau boleh mengiring kiri kanan, jgn telentang, nanti lagi sakitt

normal sis. kalau turun tanda mcm darah atau air ketuban bru akan ada rasa contraction nk beranak.

allahu...kalo bila baring,nk gerak sikit kiri kanan sakit yakmat 😭 lagi2 bila mmg dh penat...

sy due bulan 7. sama sakit jugak. mcm kne renjatan elektrik kdg2 rasa tu

sy due 12/7....tpi dh mula rasa sakit pinggang sikit sikit....

3w ago

sy due 1/7 mmg dh xlarat sgt² skrg ni.. sakit celah kgkng Smpai pinggang paha smua sakit.. nk ngis rasa.. hrap 37w bby kasi kerjasama laa untk keluar.. xmau overdue mcm ank² yg lepas.. 😫😫

sama la kita