pregnant 37mggu

Slalu sakit perot mengeras pstu sakit pinggang &turun tnda cm lendir cmpur drh mknanya nk bersalin da kan. Ni sy ni skang sakit perot mengeras pstu sakit pinggang makin lama makin kuat tp xde klua lendir drh ape semua,kira cm tnda gak ker.. da lama xpregnant,7taun da beza ngn sbelom ni?

1 Balas

saya dulu sakit perut mcm senggugut je. tak turun darah lendir. terus saya pegi hospital baru 2 cm bukaan tp kena masuk labour room terus sebab ketuban dah kurang.

4y ago

semoga dipermudahkan urusan puan & baby😊