Due awl bln 7

Saya dah 35w 5day.. Normal ke rasa penat yg teramat sgt.. Tgh baring kat sofa bole ttdo, tgh menaip pn bole ttdo.. Pinggang dah mula sakit.. nk bjln pn rsa dah x larat.. ni second child jarak dgn yg sulung dlm 5 thn.. Ada mommy mcm sy x? Ikt pglman ank sulung lahir 38w agk2 kali ni sma jg ke atau ikt due? Due 7/7

7 Balas

sama la edd kita hehe..normal ja tu baby dalam perut makin besar dn rasa sempit tu la klau baby pusing2 kita yg rasa sakit.. btter awk baring seblah kiri berehat hehe.. #jngn sesekali mnta urut dngn bidan kmpung tau.third tri ni mmng rasa malas2 dn penat sbb normal..

saya 35 weeks 3 days penat gile lagi2 rumah tingkat 3 office tingk 2 ,masih kerja, tapi tak mudha tertido cuma nak berjalan nak bangun dr katil tu memang lelah sgt ,saya memang saje pergi kerja sebab kalau naik tangga senang beranak nanti dok rumah je saya jd terbaring je jd malas

normal sis , sy skrg 35w4d edd 9/7 tp kene serah diri 22/6 ni dah sbb dmtype2(kncing manis before pregnant dan on insulin 4xkali sari) 38w dia nk induce dh doakan sye ye dipermudahkan , dn semua yg lain pn dipermudahkan jugaknurusan nk bersalin Aamin

Normal kak. Sbb dh 35w, masa saya dh third trimester pun saya cepat ngantuk dan penat, tkpe nk hujung hujung ni bnyakkan rest je. Dulu saya lagilah. Mmng dh third tri saya tk berjalan sbb penat dan malas. Lagi saya ada slip disc

3mo ago

utk sYa, 33week, ad rasa penat n mls tu, tmbah plak dgn sakit tubuh Yg tramat, tpi jenis sYa xboleh dduk diam, wlaupun penat, sYa bt jugak, kcauli masak la sbb suami sllu mkn beli je, mmg jrg masak, cuma hal2 rumah Yg lain la sYa buat, sYa ni buat jualan ltak kedai org, smpai ke fasa 3 wlaupun sllu masuk kluar ward sbb lecking n bbY cntraction awal, masih ad kkuatan utk truskn, suami sruh rehat je, xboleh sYa sbb trbiasa ad duit saku sndri.. klau sYa penat suami tm4 sYa lpaskn kmarahkan, sbb penat tpi bkn nk marah sgt sbnarnYa, lebih ke nk dia pujuk je.. hehe

sama la due kita. Jarak 5 tahun jugak. betul rasa letih sangat, banyak kali terlelap dah nie. Semalam scan baby pon, kepala dah kat bawah.

bergantung pada diri juga sis...saya pon kdg cepat penat rsa lelah tp tido kurg skit cuma penat je

sama lh sy kdg tu terase ngantuk n penat sgt ...