Sakit pinggang

Sakit pinggang belakang untuk pregnant 5week normal tak? Tapi tak ada bleeding #firstbaby #ingintahu #firstmom #pleasehelp

8 Balas

Normal..rasa sakit sangat masa 5w@6w mcm tu sampai decide pergi ke hukm. Doc check and inform sebab rahim start memgembang.. so thats why rasa sakit sangat. Cuba ubah posisi baring, guna bantal untuk lapik pinggang.

sy masa 12w-15w tu agak sakit.pstu dh xsakit..now nk hujung2 2nd trimester mai sakit balik.. awal2 dlu x de la sakit pinggang gila2...akan ada sedikit perubahan pd bdn tp msih boleh brtahan d awal semestrr.

Normal. 5-6weeks mmg akan sakit pinggang after that akan berkurang. Akan start balik bila 2nd trimester. But agaian, lain orang lain symptoms. Doakan baik2 saja. Take care ya dear. Banyak kan resting

Sama awal2 tuu...minyak angin masih peneman, urut boleh tpi lebih kepada usap2 shj bagi lega sikit

Normal. Baring pun sakit pinggang belakang kadangnya tu. Kena gosok2 sikit☺️

Normal tp sakit tu xde la sakit yg terlampau2 tu.. cramp2 manja camtu je la..

Normal.. sy dari awl prgnt smpi dah 2nd trmstr sakit pinggang…

Normal jika tidak terlalu kritikal sakit nya.