6 weeks pregnant ade ke sakit perut

Sakit perut sekejap sekejap..sakitnya boleh tahan tapi takut🥺risau

4 Balas

kuat ke? I klau kuat better g cek https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

Sakit sengal2 mcm nak period tu biasa , sbb rahim ready utk membesar, klu ada bleeding pergi klinik. Klu dah confirm kandungan ada dlm rahim, tiada bleeding, InsyaAllah okay semua.

Saya awal prgnant mmg sakit mcm snggugut and punggung sya sllu skit, mcm di tekan2, tak boleh ddk dlm kereta lama2. Allahu sakit btull.

sakit mcm mne tu sis.. masuk angin atau cramp?

2y ago

Maaf nak tanya. Mcm saya mcm angin sebab terasa dia tertarik dekat perut sampai ke punggung. Normal ke eh? 7w skrg..