Contraction tu rasa macam mana?

Sakit perut nak bersalin tu sakit yang macam mana? Sakit perut menyucuk ke? Pedih2 atau macam mana ya? Saya 39w6d hari ni. Sakit perut macam menyucuk2. Anak first saya memang tak reti rasa sakit tu macam mana. Takut terlambat ke hospital je ni Update: Saya dah selamat melahirkan baby girl pada 25/12/19. Ini post lama, saja taknak padam utk kenangan hehe thank you semua yang share pengalaman ❤

18 Balas

Sy biasa skt kt pinggang bahagian belakang..mcm kena tarik2..makin lama makin kerap dan bertambah sakit..klu sakit biasa sy tarik nafas lps 2 hembus perlahan2 sambil urut kt tmpt sakit 2..

4y ago

Yg 2 pengalaman dulu2..skrg br 15 mggu..☺