sering sakit perut

Sakit perut di sebelah kanan.. lepas tu bagian bawah macam ada nafas lah

2 Balas

Biase klu sakit belah kanan apedix..sbb saya ad pergalaman apedix nie..sskit belah kanan je..baik g jupe doc and scan takot besar bahaya nanti pecah.

4y ago

boleh tahu apa tanda2 nya ? sbb saya pun selalu sakit di bahagian atas kanan,,,dan sakit di bawah rusuk ,,,nk dekat 2 bulan dh sakit,,berterusan jer,jumpa doktor dh 3 kali asyik cakap xada apa,,,

Boleh jadi appendix