Sakit gigi

Sakit gigi time preg mencabar nyaaa rasaaa . Nk makan ubat tahan sakit x elok sgtt. Just telan panadol extend je. Agak2 , kalau call kk pergigian, ckp nk cabutt dia bagi appointment secepatnyaa x? Kott2 lah org preg ni dia bagi keutamaan dluu . Hmm

1 Balas

Sis dah trimester ke berapa? Masa saya checkup kat KK ada refer dental and detected gigi geraham saya ada yang nak tumbuh tapi terhalang sbb ada gigi lain menghalang. Tapi tak sakit. Doc tu kata kalau utk cabut gigi disarankan pada trimester kedua.

3y ago

Oo. Cadangan saya nxt checkup kat KK blh bgtau nurse and doc. Harap dapat cepat la sis.