SAKIT GIGI

salam semua. saya masuk third trimester terus sakit gigi kaw kaw. malam malam sampai susah nak tidur 🥲 denyut sampai rasa nak gigit sekali dinding. ada tak tips tips nak kurangkan sakit gigi? hari hari telan paracetamol. sakit tu kurang, tapi dok sekejap tu dia rasa berdenyut balik 😩😩😩 help #sakitgigi #gigi #trimester3

2 Balas

Minum susu sis, lebihkan calcium. Sbb kalau kita kurang ambik calcium baby akan ambik dari ibu, kdg2 jadi punca sakit gigi jugak. Sbb 3rd trimester keperluan calcium baby bertambah

jumpa doktor gigi