sakit gigi yang sangatt

ada cara untuk kurangkan sakit gigi tak ? sakit sngt gigi ni sampai tkbole nak tidur , dah kumur air garam tapi sakit tu hilang kejap je . gigi saya mmg ada masalah berlubang / gigi tinggal separuh sejak dulu sebab banyak sngt makan gulagula 😭 saya 18 weeks harini , bole ke buat checkup gigi ? ikutkan hati nak cabut je semua gigi ni hmmm

1 Balas

boleh walk in klinik gigi. tp usually kena tunggu xsakit baru blh cabut. klu sakit dktr bg ubat dlu