Penggunaan listerine semasa mengandung.

sakit gigi geraham so sye choose ubat gigi sensodine and brkumur dngn listerine adakah sesuai utk ibu mngdung sebb tu je cara nak kurugkn skit gigi and sngt2 berksan cara ni utk elakkan mkn ubat thn skit.. bnyk cara lain dh try mcm kumur air garam,kunyh ais,tuam ais,letak minyak but still x brkesan😂…

5 Balas

Sy pun tengah sakit gigi geraham bongsu 😭. Nak cabut doc xbg sbb nak xray dulu. Xboleh xray sbb pregnnt. Doc suggest sy jugak kumur guna listerine n selalu floss gigi..baru try harini harapnya hilg sakit

ya sama! saya baru minggu lepas sakit mcmtu tak tidur malam. esok tu saya gosok guna sensodyne, listerine now langsung tak sakit dah! alhamdulillah!!

Boleh sis. Sy guna tu jgk sbb tk thn sakit gigi sgt. Sy brkumur2 bnyk kali. Smpi skrng sy kena brhati2 bila mgunyah mknn risau sakit gigi lgi

boleh xde masalah kalau guna brand listerine tu

boleh je takde masalah pun