Assalamualaikum , kalau perut mengeras sakit dgn sakit macam nak berak sekali tu tapi tak berak tu tanda2 jugak ke ye ?

Sakit dia sakit sangat2 . Tanda2 yang lain semua takda lagi

3 Balas

Sis dah berapa minggu kalau dah ckup 9 bulan, mgkin tu mmg tanda2 dah nk bersalin. Saya pon ada dgar camtu jgk sakit rasa nk berak. Tapi tak berak pon , perut mengeras kerap2 selang brapa minit tu mmg tanda2 dia la

2y ago

Yeke sis, so btul la tanda tu🥰 hihi.. alhamdulillah syukur sis tahniahhh dan selamat berpantang! Moga mommy dan baby sihat amin🤲🏻❤️