Berat Badan (25w), 6bulan..

Saje share berat badan , susahnya nak naik huhu, pregnant 6 bulan dah. korang ada yg berat badan susah nak naik jugak ke ?? nak makan apa yaa untuk naik kan berat badan..? erm Berat Badan 🤰🏽 1/6/22 , 42kg 20/6/22 , 44.66kg 27/6/22 ,43kg 25/7/22 , 44kg 9/8/22 , 44.5kg 22/8/22 , 45kg

2 Balas

berat sya pun maintain ja..naik sikit...turun banyak🤣🤣...msa 1st trmster alahan teruk smpai trun 7kg....pastu skrg dh 5bln..naik 1kg,turun 1kg🤣🤣....so far baby sihat dan ikut prkembangan mmbesar....so xrisau klau berat xnaik sngt...sbb sya gdm on diet....naik berat mndadak yg risau....

ᴍᴋɴ sᴋᴛ ᴛᴀᴘɪ ᴋᴇʀᴀᴘ sɪs... ᴛɪᴘs ᴅʀɪ ɴᴜʀsᴇ ᴋᴋ ᴋᴀsɪ ᴋᴛ sʏ

2y ago

ouh.. baik2.. saya cuba, terima kasih sis 🥰