Preggy Dh 6weeks Alhamdulillah.

Saje nk survey any suggestions baby products yg best selain anakku, baby kiko. Ade tk brand product lain dari yg lain yg mommies penah try. Share sikit. Nk try jugak.

8 Balas

Specefic kan nk product apa... Baju? Toiletries? Diapers? Bby wipes? Breast pump? 😅

4y ago

Anything u know. Anak first, noob lagi bab2 brg baby dgn ibu ni 🤣🤣🤣 nak tau jugak breast pump brand ape best & berbaloi dgn harga

Dari 1st bby smpai 3rd bby mmg pakai baby johnson so far pakai okay je

4y ago

Kan best je 😂

Sekarang try drypers sbb dia dh kluarkan mcm2 product utk baby

If baju dkt kedai babyshop best. Comel2 baju nya.

4y ago

Kalau selangor sunway ioi curve ada. Try search tmpt awak mana yg terdekat. Babyshop malaysia.

Baby johnson dan fiffy...

Nak product toiletries ke

Johnson baby,Pureen

Fiffy