5/6/2020- 39W1D....belum turun tanda

Saje meluahkan kot ada senasib? Due date 11/6/2020, sampai hari ni belum keluar tanda. Masih selesa anak ni dalam perut. Puas blogwalking, baca previous posts ibu2 semua pasal pengalaman bersalin. ? Semalam check up, doc cakap belum ada bukaan. Kalau sampai EDD x bersalin lagi, doc bagi masa sampai 18/6/2020. 17/6/2020 dah kena warded. Semoga turun la tanda ni.

22 Balas

Kt u tube de senaman utk cptkn bukan bersalin.. Cuba sis goggle

4y ago

OK dh tu.. Mybe baby sedap duk dlm perut mummy dia lg😊

Selalu pujuk baby

4y ago

Insyaallah. Thanks mommy❤️