pregnant

saja test kalau btul berisi sebab mual semacam, alang2 ada testpack tapi period lewat baru 2 hari, tup2 2 garis alhamdulillah! Sedikit heran ni anak yg ke3 yg sebelumnya paling awal nampak 2 garis seminggu lebih, dan kali ni pergerakan baby dapat rasa seawal 4 bulan, yg sebelumnya paling awal 5 bulan, lasak sgt eh? huhu yang penting tu normal dan InshaAllah sihat walafiat, Doa yg baik2.

1 Balas

Beberapa hari sebelum period pun dah boleh detect sebenarnya depends on upt tu.. tahniah puan..

4y ago

Terima kasih 💝