excited nak jadi ibu

Hi, saja nk kongsi.. Siapa sini pregnant anak pertama? Mesti rasa tak sabarkan nk tunggu baby keluar.. Sy rasa happy sangat.. Rasa mcm sekejap je masa berlalu.. Hehe now dah nak masuk 6 bulan.. Sy pjj gan suami, tapi suami pulak terover excited.. Semua barang baby dia yang beli n pilih.. Sebulan sekali dia balik, mesti usap perut sampai berdoa.. Hehehe sy doakan ibu ibu semua dipermudahkan urusan dan semoga Allah swt lindungi kandungan ibu hamil semua.. Doakan jugak sy dan baby selamat dan dipermudahkan urusan.. Aminn

20 Balas

Sy anak ptama.. excited tu jgn kata..x sabar tggu dia lahir..huhu.br 15week..enjoy this moment..alhamdulillah suami byk mlyan.. bfore nk sleep mmg wajib suami akan sapu myk kt btis.. then massage2 kwsn pggang n tulang pggung.. kdg2 mgada tlbih mtk dia garu2 kepala smpi tlena... kdg sy xsempat lena..suami lena dlu

5y ago

Hahaha sama gan sy sis.. Mengada makin menjadi.. Suami pun Melayan je .. Semoga urusan kita dimudahkan ye sis .. Aminn

Sama lar kita..sy pun pjj dgn suami sebelum nie..3tahun menanti..3 tahun tu juga pjj.. Alhamdullillah,skrg suda 6bulan juga..n syukur sngt2 skrg suami balik buat peralihan ke snie..jdi nti masa due pun dah ada teman..

5y ago

Aamiin yaa rabbal alaamiin

amiin doanyaaa... sy pom pregnant anak first... tgu hari jah nk bersalin... doakan sy yeee sis... moga baby kita sihat sempurna semua nyaaa... tak sabar, excited tp neves jugakkk 😅😅😅

5y ago

Rasa bersyukur tak terkata.. Semoga urusan kita dimudahkan ye sis.. Aminn

Saya pon preggy ank pertama setelah TTC almost 3 years.. hari-hari suami usap perut tanya anak ayah buat apa tu.. rasa syukur sgt dpt rezeki yang tak disangka-sangka yang allah makbulkn..

5y ago

Lama jugak ye sis.. Alhamdulillah Allah swt bagi rezeki tepat waktu.. Kan rasa mcm xterkata rasa syukur tu.. Semoga urusan kita dimudahkan ye sis.. Aminn

Sy doakan to all mommies out there.. Dimudahkanserta dilancarkan urusan ketika bsalin nt.. Byk2kn mbce al quran mukjizat yg akn memudahkan kte ble nk bsalin sy dh cbe..

5y ago

Insyaallah.. Terima kasih 😘

sy pn.. perasaan berdebar debar.xsaba nk tgok zuriat sndri depn mata..lain mcm perasaan ni..mcm nk dpt rumah sebijik😅😅

5y ago

Hahahah kan.. Kadang sampai termimpi muka baby kitaa ni mcm mana 😂Semoga urusan kita dimudahkan.. Aminn

Bukan anak pertama je terasa excited sis, anak anak kedua dan ketiga pun masih ras excited 🥰

kan sis... saya pny beby baru 2 bln... beby girl satu²nya... semoga dipermudakan urusan sis nty...

5y ago

tq sis...

Sy pn preg ank 1st tpi bru 6w. Pun pjj ngn husband. Hope semuanya baik je

5y ago

Thanks you dear😘

Sama..sye pon pregnant anak first..sekarang dh 6 bulan..

5y ago

Sama pulak kita sis.. Hehehe .. Semoga urusan kita dimudahkan.. Aminn