Bukan semua users pregnant...

Saja nk beritahu, dalam app ni tak semuanya tengah pregnant. Ada bapak budak, ada yang TTC (ikhtiar hamil), ada ibu yang dah lama bersalin anak dah besar dh pun, ada yang keguguran.. Bukan orang pregnant saja ya. So post biar berpada, soal biar berpada. N yg pregnant pls jaga mulut. Jangan buat app ni mcm FB kerja nk mengecam sj. Nk membawang, pergi Facebook.

2 Balas

Fb tu tempt membawang ke,dh lama x guna fb macam xde filter. 😀😀

Fb tu tempt membawang ke,dh lama x guna fb macam xde filter. 😃😃