apa perkara yang korang buat masa korang belum tau yang korang pregnant

Saja nak tau pengalaman korang .saya sbelum sya tau sya pregnant minggu sbelum tu saya siap pergi berurut satu badan termasuk perut skali , lepastu pergi team building berlari2 la buat aktiviti macam2 .Siap travel dari kl ke kelantan . masa mengurut tu yg bleeding tpi masa tu tak tau lagi pregnant. lpas dah buat semua tu baru tergerak hati nak cek sebab lepas bleeding spotting tak berhenti .sekali positive . korang punya pengalaman macam mana???#bantusharing #Sharing_dong_Bund #ingintahu

3 Balas

waktu Tu masih teragak pregnant. so sy mmg xberapa Jaga. angkut meja 7 8 Biji time event