apa perkara yang korang buat masa korang belum tau yang korang pregnant

Saja nak tau pengalaman korang .saya sbelum sya tau sya pregnant minggu sbelum tu saya siap pergi berurut satu badan termasuk perut skali , lepastu pergi team building berlari2 la buat aktiviti macam2 .Siap travel dari kl ke kelantan . masa mengurut tu yg bleeding tpi masa tu tak tau lagi pregnant. lpas dah buat semua tu baru tergerak hati nak cek sebab lepas bleeding spotting tak berhenti .sekali positive . korang punya pengalaman macam mana???#bantusharing #Sharing_dong_Bund #ingintahu

3 Balas

saya punya pengalaman time ni mmg da tau pregnant tapi ada bleeding banyak 3-4hari pergi klinik Dr ckp keguguran. then lps berpantang tu sy try berurut dengan 2org bidan tapi pelik bidan kata saya Masih pregnant da 1bulan means belum gugur . bidan kata tunggu lagi 1 atau 2bulan bru try scan

1w ago

Better sis gi scan ye, tak elok cuba kalau tgh pregnant still ada bleeding dlm rahim tu takut jadi infection

sy sbelum delay period lg sy dah bertungku..konon nak kuruskan badan.1badan sy sapu minyak geliga tu pastu telekup selimut mlm2..fuhh mmg lega perut rasa kempis n cirit birit lepastu😂

1w ago

kalau time serius nak kurus msti prgnnt kn.. sama la mcm sy.. da beli minyk panas bagai, supplimnt utk detox, supplimnt utk kurus.. Mujur la sy ada beli jgk prgnt test.. sbb supplimnt yg sy beli tu mmg ibu hamil xleh Mkn.. hmm.. cek2 naik line samar… Sabo jela… Ank sy da 5, ingt da bongsu da tu.. sbb Umo pun 35… Ada lagi rupanya no 6… haha… skrg da 3bln.. tbantut cita2 nk kurus..

waktu Tu masih teragak pregnant. so sy mmg xberapa Jaga. angkut meja 7 8 Biji time event