Buruk tak berseri

Saja nak share pengalaman pregnant anak first ni. Mula-mula pregnant orang puji muka naik seri, tak lama tu sampai sekarang dah masuk 7bulan, asal jumpa orang tua ke, even kawan kerja pun duk cakap saya buruk time pregnant. Kulit saya jadi kusam, naik jerawat halus, perut pun jadi hitam area pusat. Kadang tu down juga, rasa macam kalau orang pun dah cakap kita buruk, dimata suami macam mana lah pula kan? Ada tak mommy lain yang macam saya, huhu 🥺#1stimemom

5 Balas

sama mcm sy... kecik ati jugak.. lg2 mak mertua yg ckp.. bukan xtau kita pregnant.. better xpyh kot ckp mcm tu.. 💔

3y ago

tahu je... tp x tau la kena asik bising je tgk muka sy... mcm salah sy lak semua.. huhu.. apa lah... xphm kdg2